Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Odwołanie się od bana na codmode

Udostępnij

mandes

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: mandesik4 arenaskilla.pl
Nick admina: PudziaNocnik
Długość bana: permanentny
Data i godzina: 03.02.2019 14:37
Powód bana: "czitujesz"
Mapa: chyba cache to był

No to tak witam wszystkich zgromadzonych, powodem pisania tego postu jest zbanowanie mojego konta na serwerze codmode przez wyżej wymienionego PUDZIANOCNIK <3, banowanie kogoś nazywając go cziterem bo dziwnie się wychyla nie znaczy, że należy wrzucać mnie do jednego wora, awp gram nie od dziś. Na początku nawet nie wiedziałem kim jest PudziaNocnik bo go nigdy nie widziałem na serwerze. Napisałem wiadomość do chłopaków Jokera i innych i zostałem poinformowany, że ADMIN PUDZIANOCNIK gra pod innym nickiem. Po wbiciu na drugim koncie na serwer w celu skonsultowania bana z powyższym adminem pod przykrywką dostałem muta na godzinę za próbę wpojenia mu w głowę, że nie jest pępkiem świata mając komende /ban mandesik4 arenaskilla.pl Chciałem załatwić sprawę jak człowiek z człowiekiem dobijałem się do niego na pw, Joker przekazywał mu informację, że chce po prostu porozmawiać. Wszedłem teraz na forum bo po blisko 5 godzinnej beztroskiej grze na serwerze dostałem po prostu perma na drugim koncie od Zozoleg z informacją, że mam wyjaśnic wszystko na forum oto i jestem. Pozdrawiam.

PS: Wiedząc, że ja to ja i tak pozwalał mi grać miałem swoich obrońców jeśli można to nazwać. Mówili mu, że dobrze gram na słuch łącznie admini to popcorn zajadali oglądając mnie na spektcie bo praktycznie cały czas byłem obserwowany w pewnym momencie byłem już tak załamany, że co krok który usłyszałem to mówiłem, że krok słyszę hahahaha.

Bez tytułu.png

Nie jestem zadowolony z powyższych komentarzy one nic nie wnoszą w kierunku konsensusu. Prosze przeanalizować demko, a nie pisać głupoty typu "mogę potwierdzić, że miał dobre ukrywanie się z wh" Dziękuję miłego wieczoru.

Albo jestem winny albo nie. Decyzja należy do was, życzę wam aby była poprawna.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności