T0M3K Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Za mało tego, niby na temat, ale słaby ten temat żeby się w nim rozpisać - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Średnie bardzo opinia negatywna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUDUS Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Poradnik napisany "na kolanie". Na telefonie nic nie widać przez czcionkę. Ode mnie - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empi Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Niestety, ale strasznie słabo wyszedł Ci ten poradnik, prawie nic się nie dowiedziałem. Następnym razem postaraj się o oprawę graficzną, zdecydowanie więcej treści, a także o pomysł, jakie rzeczy chciałbyś przedstawić i co jest najważniejsze dla Adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUSH Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Robione na odwal, negative Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RupTaK Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Przydatny poradnik dla początkujących administratorów. Dla mnie jak najbardziej na +. Szybko, zwięźle i na temat. Wszystko zgodne z prawdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chujcietoobchodzi Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zbyt banalne, myślę ze każdy administrator powinien o tym wiedzieć przed rozpoczęciem adminowania na serwerze 😜 Nic szczególnie interesującego nie napisałeś - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi