Brizo Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Nick: Brizo Imię: Jakub Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać rangę ACT?: Umiem odróżnić cheatera od zwykłego gracz i skrypt od cheatu bez jakiegokolwiek problemu. Posiadam dość dużą wiedzę na ten temat, ponieważ siedzę w tym temacie od początku mojej przygody z CS-em. Przebywam również bardzo dużo na forum i myślę, że jako ACT bym sobie świetnie poradził. Czy miałeś styczność z sourcebans?: Oczywiście, że tak Jak oceniasz swoja umiejętność oceniania cheaterów?: 8-9/10 Czy grałeś kiedyś na cheatach? Nie, choć bardzo dobrze znam ich działanie. Jak długo gram w CS:GO?: 4 lata Ile czasu poświęcam forum dziennie: 3/4h Znajomość SM: 4/10 Link do profilu steam: Steam (Na tym koncie gram ponad rok) Kontakt: Steam, forum, discord 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Aplikant musi mieć co najmniej 16 skończonych lat. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi