AppleJack Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Nick: AppleJack Nick oskarżonego: csgonoob izicase.pl czas: ok 12:15 mapa: jb_buyukisyan_dark opis: zrobił ok 8fk Dowody: Demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Potwierdzam byłem w ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brogiospoko Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Również byłem w tt i zostałem zabity ! POTWIERDZAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Proszę o nadanie ctbana dla csgonoob izicase.pl na 1440 min za celowe mass fk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi