makson Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Link do steam:https://steamcommunity.com/id/MakuToZiomal/ Link do steam oskarżonego: nie chce mi się szukać Nick oskarżonego: serek355 Opis sytuacji: admin kłamie w podaniu że ma 15 lat a na głos wogule nie pasuje ani jego zachowanie. Jest nieogarnięty i nie umie posługiwać się komendami SM z tego powodu że nie potrafi kogoś dobrze zbanować tylko daje permanentnego bana za podpowiadanie i nie umie kogoś odbanować. W ogromnym skrócie trzeba wejść na sourcebans i zgarnąć steamid i jak najszybciej odbanować. Serwer: HNS Dowody: demko mapa seek_simpsons_remake godzina ok.17.40 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makson Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 @ serek355 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 (edytowane) Sprawa została wyjaśniona. 1. Skąd wiesz że kłamie z wiekiem, nie każdy w tym wieku posiada mutację 2. Uczy się (admina ma dopiero parę dni) 3. Z banowaniem jest taka sprawa - jedna spacja za dużo i leci permik (ile adminów już tak się "pomyliło" to nw [w tym ja]) 4. Czyli jednak umie... Dajmy mu się nauczyć adminować, ja też w tydzień wszystkiego nie łapałem a jak czegoś nie wiedziałem to dowiadywałem się od rang wyższych (dank), tak jak robi to serek. Edytowane 27 Marca 2020 przez DOMINO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi