agerxx Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Nick:agerx to ziomal Nick admina: spedu (ktory po banie zaczal mnie wyzywac, zachowanie godne admina seriooooo) Długość bana:perm Data i godzina:27.03.2020, 17:40 Serwer: de_mirage only Powód bana:nie wiem ? prawdopodobnie typ sie splakal jak inni ze ,,czituje" chce rozpiske demka jezeli sie splakales o to ze zabilem 2 przez smoke jezeli dla ciebie to WH to XDDD wiekszosc graczy zabija przez smoka Mapa:mirage 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spe3DU Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 (edytowane) Śmieszne to mam 24h na rozpisanie EDIT: Po pierwsze nie wyzywałem a po drugie skąd możesz wiedzieć że 'wyzywałem' skoro bana dostałeś ? Edytowane 27 Marca 2020 przez Spe3DU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agerxx Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 poniewaz na serwerze znajdowal sie moj znajomy. nie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spe3DU Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Który dawał Ci info,lecz niestety dostał perma. A ty wbiłeś na kolejnym koncie :< 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agerxx Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 nie spamuj, zacznij rozpisywac demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spe3DU Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 (edytowane) Kolego i tak wbiłeś na aktywnym banie Mówiłeś że Ci nie udowodnię a patrz sam się wkopałeś. Grałeś na nicku TeamBiceps WERSOW, link do tego konta podawałeś w podaniu na admina - click Oraz demko z Twojej gry na serwerze podczas trwania bana - click Link do konta steam na którym grałeś - click A niżej rozpisane podejrzane akcje agerx'a 8:33 11:15 Polecam zobaczyć całą 9 rundę 15:35 21:48 Edytowane 28 Marca 2020 przez Nice One Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaAKAkuba Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 7 minut temu, Spe3DU napisał: Kolego i tak wbiłeś na aktywnym banie Mówiłeś że Ci nie udowodnię a patrz sam się wkopałeś. Piszesz jakieś bezcelowe posty a masz 3Godzinki na rozpisanie dema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Gracz odwolujący się dostał juz VAC'a. Brak UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi