Liku Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Link do steam: Likurtonus Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198883921323/ Nick oskarżonego: Pawelu10 Opis sytuacji: Admin nie stosuję się do regulaminu admina, a dokładnie 7. Admin powinien ostrzegać Gracza przed daniem bana, który jest krótszy niż 3 godziny, na say, HUD lub przez kick z powodem. Szczególnie, gdy widzi danego gracza pierwszy raz na serwerze. Admin tłumaczy się tym, że każdy kto wchodzi ma znać regulamin, jak widać sam go nie zna.Dodam, że miał on już degrada, teraz zabrano mu slapy, więc to już za dużo i te 2 bany co widać na demku nie są jedyne. Serwer: DeathRunV1 Dowody: SourceBan, demo 24.03.2020 (12.00) emerald 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 no co tak jest dałem bana ponieważ odpalił 2 razy więc dałem mu bana na 1h ja nic już nie mam do powiedzenie dziękuje :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Nie stosowanie się do taryfikatora, gracze byli nowi mogli nie wiedzieć więc nw czemu od razu dostali na 1h. @ Pawelu10- ostatnie ostrzeżenie Zbanowani - UB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi