Gdaniec Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 (edytowane) Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Jokerekeek/ link do profilu oskarżonego:https://steamcommunity.com/profiles/76561198258232861/ nick oskarżonego: Kopek opis sytuacji: admin prosi o walute serwera serwer: drv1 dowody: Demko oraz osoby godzina: około 11 40 mapa: nie pamiętam ale chyba deathrun_magma coś tam Edytowane 18 Marca 2020 przez KOR0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liku Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Byłem akurat przy zaistniałej sytuacji, rzeczywiście Kopek napisał "pożyczy ktoś kredyty", lecz myślę, że o takie coś skargi nie powinno być. Ale jak już ktoś będzie oglądał demo, to zwróćcie uwagę na nadużywanie mikrofonu przez " KOR0! ". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fen Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Chce tylko dodac ze w pewnym stopniu kopek nadużywał mikrofonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nacpany_Lisek Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 (edytowane) Niestety admin na okresie próbnym sie nie sprawdził niech dostanie szybkiego degrada Edytowane 18 Marca 2020 przez Trol_Psychol 1 1 nic nie wnosisz do tematu a od takich decyzji są rangi wyższe, SPAM Przez NiceOne, 18 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 No admin jest na okres próbny i nie stosuje się do regulaminu poza tym aktywność to hoho nawet nie ma 24h przyszedł grał 2h napisał podanie i dostał admina moim zdaniem powinien dostac dengu bo jest na okresie próbnym 1 nic nie wnosisz do tematu, SPAM Przez NiceOne, 18 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 (edytowane) pisanie skargi o głupoty🤔 nie naduzywalem. mikorfonu napisalem tak raz rozumiem jakbym robił tp notorycznie kogoś chyba piecze dupka ze nie dostał admina :(( tyle z mojej strony zle zrobilem tylko ze napisalem o kredytach jak dla mnie totalna głupota . poczekajmy na demko Edytowane 18 Marca 2020 przez KopeK 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 (edytowane) Jak widać na załączony zdj zapytał się raz, więc jak dla mnie każdy ma prawo do zapytania się o kredyty. Skarga odrzucona lecz nie zamykam jeszcze ponieważ muszę obejrzeć demko z uwagi na możliwość dalszego łamania regulaminu przez osoby piszące skargę. Demko wyparowało. Edytowane 18 Marca 2020 przez MiczuMily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi