CONOR Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Typ Grafiki:Sygnaturka Tematyka:UFC (MCGregor) Wymiary:Taka idealna na sygnaturkę Kolorystyka:ciemna w światłach klatki Napis/y:CONOR i taka korona przy napisie takej samej wielkosci jak napisy i chciałbym żeby ten napis z korona znikał i się pojawiał . Inne uwagi:chciałbym żeby ta sygnaturka poruszała się jak mcgreogr bije jakiegoś swojego przeciwnika. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 (edytowane) https://imgur.com/gallery/MVS2zWc 7 godzin temu, CONOR napisał: chciałbym żeby ta sygnaturka poruszała się jak mcgreogr bije jakiegoś swojego przeciwnika. Jestem jeszcze amatorem jeżeli chodzi o gifi i inne takie + Nie mam za bardzo czasu na nauczenie się takich rzeczy Ale mam nadzieje że się spodoba (można coś zmienić) Edytowane 17 Marca 2020 przez Chkr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CONOR Opublikowano 17 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Dzięki ci i bardzo mi się podoba 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi