Elo Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 (edytowane) Nick:Rayman Nick oskarżonego:Pitereqqq Link do steam oskarżonego:https://steamcommunity.com/id/hobbittoziomal Opis sytuacji: mamy totalny bezruch dostaje heala i on mnie zabija ponieważ się,,ruszylem" A się nim nie uleczylem. Poza tym ten typ nie ogarnia. Mapa:ba_jail_soar_b5 Godzina około 22:40 runda 2 albo 3 Edytowane 15 Marca 2020 przez Elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterqqq Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Tak u mnie był ruch Nie wiedziałem o healu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Za 1 freekilla nic nie ma. Odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi