Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga

Udostępnij

Gdaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/orzeleekkke123243/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/Koncuu/

Nick oskarżonego: Koncu | ArenaSkilla.pl
Opis sytuacji: (dostałem bana za niby multi konta a grałem z kuzynem w tym samym czasie na serwerze, pan administraor dał najpierw bana kuzynowi na 1dzien potem napisał do mnie wbij dostaniesz odmuta wbijam i ban na 1dzien)
Serwer:Dv1
Dowody:screeny

dowod.PNG

dowod 2.PNG

1."dostałem bana za niby multi konta a grałem z kuzynem w tym samym czasie na serwerze"-Każdy z serwera zna twój głos, twoje zachowanie oraz twoją śmieszkowatą modulację głosu.Było to multikonto i nie była to tylko moja myśl i decyzja.Na arenie MK są zabronione.W dodatku jak widać na demku (mogę podać), w momencie gdy ty grałeś, twoje drugie konto stało w bezruchu.Dodam, że mk zrobiłeś, gdy miałeś silence.A jeżeli trzeba to porównamy głoś z demka do twojego, z innego demka :) kilka razy powiedziałeś przez przypadek normalnym głosem.

2.Zwabiłem Cię unmutem, aby dać Ci bana, ponieważ na SID nie mogłem, nie wiem czemu.

Ps.Prosze, aby @ LeMoN obejrzał demko, ponieważ on zna głos tego gracza i rozpozna.

Edytowane przez Koncu

Rzekomy kuzyn, miał taki sam głos jak koro. Ten sam sposób mówienia, i zachowania. Kiedy się go o coś pytałem nagle ucichł. Cały czas praktycznie stał albo szedł tylko do przodu i nic nie robił na głównym koncie. Może kuzyn też napisze odwołanie? A pv to chyba nie ma nic do rzeczy z tego co pamiętam🤷‍♀️

Edytowane przez MiczuMily

Obejrzałem dema wszystkie na których zaistniałą ta sytuacja. Porównałem z demek z rana gdy jeszcze nie miałeś muta ani gaga i grałeś na nicku KOR0!. Po pierwszym porównaniu byłem prawie pewny, że to ten sam głos zatem porównałem kilka razy jeszcze. Po tym stwierdziłem zdecydowanie, że to ten sam głos chociaż nieraz próbowałeś mówić trochę inaczej by się nikt nie skapnął, że to ty, ale i tak więcej razy gadałeś normalnie. Zgadzam też się z @logo713x13.pngMiczuMily, ponieważ twoje zachowanie było identyczne do tego jak się normalnie zachowujesz na swoim nicku. Ban słuszny nie ma co się spierać w tej sprawie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności