NAYKEE Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 (edytowane) Typ Grafiki: AVATAR Tematyka:Dziewczyny , ładna laska Wymiary: takie jak na steam Kolorystyka: dowolna Napis/y: -Nike Inne uwagi:z góry dzięki / licze na kilka prac. i wynagradzam ++ cos takiego 😆 Edytowane 11 Marca 2020 przez Nice One 1 poprawiam nazwę tematu żeby było wiadomo o co chodzi Przez NiceOne, 11 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 https://imgur.com/gallery/HupTdNL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAYKEE Opublikowano 12 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 (edytowane) @ Chkrwitam , wez cos jakaś inna dziewczynę i lekko mniejszy napis nike w kolorze zielonym cos podobnego do tego Edytowane 12 Marca 2020 przez NAYKEE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 https://imgur.com/gallery/Yyw7LF9 @NAYKEE teraz git? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAYKEE Opublikowano 12 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Sztos praca , czekam na prace innych grafików :") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 długo nie tykałem photoshopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Znalazłem chwile czasu więc coś porobiłem :v Spoiler 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi