Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga Hns

Udostępnij

mati1325

Rekomendowane odpowiedzi

Skarge pisze w imieniu Leona
Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198928612136/
Link do steam oskarżonego: - nie chce mi się szukac
Nick oskarżonego:DOMINO
Opis sytuacji; Wszystko się zaczęło odkąd skończyłem z serwerem hns ponieważ mi sie znudził zrobiłem się troszkę bardziej toksyczny niż zwykle  Pewnego pięknego jakże dnia wbiłem sobie na hns'a i zareklamowałem inny server hideandseek'a oczywiśćie przez jakże pieknego majora została na moją osobe nałożona kara w postaci knebla na czat w wysokosci 10080 minut /7dni Odpokutowałem swoje i tak po 1.5tyogdnia wbilem na piękny server hideandseek oczywiscie no jak to ja do czego cały server sie przyzwyczail nie zachowywalem kultury padlo kilka no moze kilkadziesiąt wyzwisk z mojej strony a tu nagle majorek daje mi knebla pernamętnego z powodem wielokrotne obraży+reklamowanie innej serverowni.Co było by nie sprawiedliwe wobec  mnie poniewazwiele  osób które mają jakże bogatą liczbę commbansów nie mają perm knebla/muta
Serwer: hns
Dowody: nie pamiętam Ale raczej tu się liczy wypowiedź majorka

• Smutne. 1
8. Skargi bez jakichkolwiek dowodów zostają zamykane, a autorzy otrzymają Ostrzeżenie. Zapoznaj się z regulaminem forum i odpowiednich działów, żeby nie dostawać niepotrzebnych warnów ... (za kogoś)

Przez SK4N3R,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności