mondej Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 chciałbym przedstawić chcącym pisać podanie graczom komendy sm niektóre pisał już @ SK4N3R ja poszukałem jeszcze po internecie i spróbuję wam to przedstawić w jak najlepszy sposób niektóre komendy mogą nie działać sm_admin - włącza menu admina sm_ban <nick/ steamID> <czas> <powód> - banuje gracza na serwer sm_addban <czas> <steamID> <powód> - banuje gracza, który wyszedł lub uciekł z serwera sm_mute <nick> <czas> <powód> - wycisza gracza (gracz nie może mówić przez mikrofon} sm_gag <nick> <czas> <powód> - knebluje gracza (gracz nie może pisać na czacie)sm_silence <nick> <czas> <powód> - wycisza i knebluje gracza sm_ctban <nick> <czas> <powód> - banuje gracza na CT sm_kick <nick> <powód> - wyrzuca gracza z serwera sm_slay <nick> - zabija żywą osobę sm_vote "pytanie" "odpowiedź pierwsza" "odpowiedź druga" "trzecia ..." - rozpoczyna głosowaniesm_forcect <nick> - przenosi osobę do drużyny CTsm_1up <nick> - ożywia martwą osobę.sm_ukryj - przenosi admina do niewidocznych obserwatorówsm_unban <steamID> - usuwa banasm_unmute <nick> - usuwa wyciszeniesm_ungag <nick> - usuwa kneblasm_unsilence <nick> - usuwa wyciszenie i kneblasm_unctban <nick> - usuwa bana na CT sm_help - pokazuje komendy sm_banip <czas> <sid> <powód> - banowanie po IP sm_map <nazwa mapy> - zmiana mapy sm_cancelvote - anulowanie trwających vote'ów . -część SK4N3RA .-część moja przepraszam za małą ilość komend sm ale tylko tyle udało mi się znaleść mam nadzieje że się przyda przyszłym administratorom †M O N D E J† Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vic Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 16 minut temu, mondej napisał: sm_banip <czas> <sid> <powód> - banowanie po IP Ban na IP podając SID @mondejjeżeli chcesz odpracować warna, postaraj się takie coś będę traktował jako SPAM i od razu wyrzucał do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi