NAYKEE Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Zaczynamy zabawe dla fanów anime ja piszę tytuł , druga opisuję te anime Nanatsu no Taizai: Kamigami no Gekirin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaAKAkuba Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Słaba nie polecam Nw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Polecam SHAMAN KING Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKolorowy Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zajebiste anime o walce, które oglądałem kiedy byłem jeszcze małym i słodkim dzieckiem xd Death note Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Kozackie anime może już nie należy do najnowszych ale jednak Death Note to klasyczek SAO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aliq Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 no chyba jedno z lepszych, moje drugie ulubione tuz po deathnocie highschool dxd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Takie mech darling in the franxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Super Plastic memories Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuue Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Nie oglądałem, jakoś mnie nie zaciekawiło Tensei Shitara Slime Datta Ken Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi