Zwykly Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) Nick: (Na jakim grasz serwerze):Zwykły Nick Admina: (od ,którego dostałeś bana) igonnahitya.(tak mi się wydaję nie jestem pewny na 100%) Długość bana: (Czas bana): 1 godzina. Data i godzina: (dostania bana) około 18:00. Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) Jailbreak. Powód bana: (podany przez admina) Zabijanie ze zbugowanego deagle. (Nie było nic napisane ale admin przed banem coś tam mówił pod nosem gdy reszta krzyczała) Mapa: (Mapa na której dostałeś bana): Nie znam niestety. To było tak że 1 typ sobie afczył na początku zabiłem go z kosy ,a potem niby miałem zbugowanego deagle admin mnie nawet o nic nie prosił żebym się wytłumaczył czy coś tylko tak z bomby dał bana.(Była zabawa OITC) i nie jestem pewien czy to był igonnahitya ale chyba on. Edytowane 22 Lutego 2020 przez Zwykly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 miałeś 2 naboje , strzeliłeś i nie trafiłeś w typa ,a dalej miałeś 2 naboje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykly Opublikowano 22 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 7 minut temu, IGonnaHitYa napisał: miałeś 2 naboje , strzeliłeś i nie trafiłeś w typa ,a dalej miałeś 2 naboje Może u ciebie obraz wyświetlał się później lub miałeś jakieś lagi internetu ale nie miałem potem 2 naboi tylko 1 sprawdź sobie demo czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 ban minął Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi