LeMoN Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Nick: LeMoN Nick oskarżonego: @ DARNOK Opis sytuacji: Nie zrobienie żadnego zlecenia od miesiąca. Dwa zlecenia wykonane po przyjęciu podania. Serwer: Forum Dowody: Ostatnie wykonane zlecenie, jedno z tych dwóch które zrobił po dostaniu rangi. 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARNOK Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Mam za dużo na głowie dlatego mniej uczęszczam na forum. Przeważnie sprawdzam w weekendy jak coś jest już zrobione to nie daje wystarczy napisać na PW lub mnie oznaczyć 😜 aby to widział że ktoś potrzebuje wiecej, ale jeśli to problem to nie będę się kłócił o range. Jeszcze tak dodam przerwa jest chwilowa a moja częstotliwość była duża więc jak se tam chcecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi