N11 Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Link do steam:http://steamcommunity.com/id/N111111111111111/ Link do steam oskarżonego: niestety nie potrafie go znaleźć Nick oskarżonego: IceY Opis sytuacji: Pewnie ściska go ból dupy, że jestem lepszy i musiał podwyższyć swoje ego i mnie zbanować, żałosne Serwer: Only Mirage (CS:GO) Dowody: GOTV (możecie ogladac ile chcecie ja jestem pewny siebie i swojej gry, w która jestem po prostu dobry <3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 niepełny wzór, ponadto sam fakt banowania gracza, podejrzanego o używanie wspomagaczy, nie jest podstawą do pisania skargi. co innego jakby admin robił to bez sprawdzania gracza (banował pochopnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi