KeRiO Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Nick: KeRIO Nick admina: tos1ek Długość bana: Pernamentny Data i godzina: 27.1.2019 około 21:10 Powód bana: Czitujesz Mapa:de_dust2_xmas Wszystko dzialo sie na serwerze cs 1.6 go mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 (edytowane) 2:05-unik przed HE zanim go zauważył 2:13-wychylanie z shorta na ctrl będąc wcelowany w pozycję, gdzie ja się znajdowałem 4:25- podchodzi pod shorta rozpędzony nagle zwalnia, zatrzymuje się i od razu wcelowany w gracza, który wychylał 7:10- wbiegając na bombsite B nie sprawdzał żadnych miejscówek, tylko od razu patrzył jeszcze perfidnie przez skrzynkę na gracza skampionego za nią 9:40-udawanie sprawdzania pozycji na SPRINCIE, lecz gdy tylko się wychylił od razu wcelowany w Ts przed bramą 10:47-wychylanie będąc wcelowanym prosto w model terrorysty za ścianą 13:08-zaczęte full auto, po czym bezcelowe przeciąganie tego full auto na przeciwnika za twardą ścianą (kolega był dość spanikowany) Ogólnie wydaję mi się, że nie muszę dalej rozpisywać, gdyż po akcjach podanych wyżej już spokojnie można stwierdzić, że zbanowany grał na wspomagaczach (WallHack) Edytowane 28 Stycznia 2019 przez tos1ek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 29 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Act do roboty 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 (edytowane) Spalony! Brak UB! Edytowane 30 Stycznia 2019 przez NTM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi