Rastafari Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) dMIND3viL Nick admina:(od którego dostałeś bana) PABIXON Długość bana:(Czas bana) 30 minut ale przedłużył mi się czas na permametnego bana Data i godzina:(dostania bana) 17:03 , 08.02.20 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) JailBreak Powód bana:(podany przez admina) faworka Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) jb_urwis I pisze mi takie coś : [CTBAN] dMIND3viL został zbanowany na CT permamentnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 9 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Godzinę temu, dMIND3viL napisał: Data i godzina:(dostania bana) 17:03 , 08.02.20 Ale dzisiaj skończył mi się ctban i po mapie zmienił mi się na permanentny ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 9 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Temat do zamknięcia , white wszystko ogarnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi