Demov Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Nick:Demov Nick oskarżonego: rafik i jego kolega nick jest na demko Opis sytuacji:Skanuje i ciagle mowi ze to dobra zabawa Dowody:Demo: https://megawrzuta.pl/download/dd60148a97207ad67b93e86dbfbcc352.html 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demov Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 DZIALAJACE DEMKO: https://megawrzuta.pl/download/c2deca9cbd126fc007026b27a2b4009f.html 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 myszka mi sie zaciela a chlop ze ja skanuje, ale fakt, zabawa dobra byla 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wfff Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Moim zdaniem zamiast pisać skarge wypadałoby napisac na u@ do mnie albo do Kominiary ponieważ byliśmy wtedy na serwerze ale nie widzieliśmy tego zajścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 zeby obiektywnie patrzec na sprawe polecam sciagnac demo z calej mapy deathrun_chemical, gdzie widac jak autor skargi rowniez probuje skanowac co mu sie nie udaje, wiec postanowil napisac skarge na innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demov Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Strzelilem pare razy w szybe i nikogo nie zabilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wfff Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 1 minutę temu, Demov napisał: Strzelilem pare razy w szybe i nikogo nie zabilem Po 1. sam przyznałeś sie do skanowania Po 2. strzelanie w szybe za ktora jest tt to tez skanowanie nie wazne czy kogos zabijesz czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demov Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Nikomu nie zadałem ani jedno hp a gracz @rafik robil to nagminnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoleyMi Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 To w takim razie bez sensu skarga XD o ile sam chciales skanowac. Robisz wielka afere a mogles normalnie napisac na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demov Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Odwołuje tą całą skargę 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi