Kostek* Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Nick: Kostek* Nicki oskarżonych: Snooki/BuBu/Szymek Opis sytuacji: Gracze wyzywają mnie od ameb, grożą ct banem, gdy ja prowadze zgodnie z regulaminem, Snooki osoba z ct banem, każe mi UWAGA CYTUJE "WYPIERDALAC Z CT" Dowody: Mapa jb_anka_gaming godzina poranna chyba 7:30/7:40, proszę zobaczyć całe demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 szymek - ctban 180 min (nie znanie regulaminu ct), mute 180 min (nadużywanie mikrofonu) BuBu - gag 180 min (obraza, przeklinanie) Snooki - mute 7 dni (10080 min) (nadmierne przeklinanie, obraza rodziny, nadużywanie, itp.) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Proszę o nadanie mutów jak i ctbanów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 7 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi