Geezi Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach)Jailbreak Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem)Jestem jedną z nie wielu graczy którzy grają po 2-giej w nocy, jestem bardzo aktywny, posiadam cierpliwość jak i opanowanie, ale lubię mutować osoby które nadużywają mikrofonu. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Byłem Adminem na serwerach CS 1.6, source jak i GO, ale leciałem tylko na podstawowych komendach. Jak długo gram w CS:GO?: Powyżej 100h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 14:00-02:00 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków)https://www.gametracker.com/server_info/137.74.7.15:30050/top_players/?query=Geezi (jest 2 Geezi ponieważ nie bylem w gangu od początku) Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci)3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/GeeziGeeziGeezi/ Mikrofon: (Tak/Nie)Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet)Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Nie Wygląd podania Nie wydaje mi się żebyś ogarniał ct 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Tak +wiek +mutacja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 (edytowane) na nie nick jailbreak xD? wiek+ nie ogarniasz- wpisy pod twoim profilem pokazują że masz wh Edytowane 31 Stycznia 2020 przez Dawzombie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geezi Opublikowano 31 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Nick: Geezi Na JB* NIe moglem edytowac, przepraszam za klopot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geezi Opublikowano 31 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 16 minut temu, Dawzombie napisał: na nie nick jailbreak xD? (Geezi) wiek+ nie ogarniasz- Bez kappy ni wpisy pod twoim profilem pokazują że masz wh (To są znajomi ze steama, popatrz se na znajomych.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi