Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Skarga na chakre

Udostępnij

Bagietka

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:ArcZi
Nick oskarżonego:Chakra
Opis sytuacji: Chlop daje mi muta na 30 min za obraze a nikogo nie obrazilem. Sytuacja wyglądała tak, że jakis tam typek mnie non stop wyzywał na chacie i chakra dał mu gaga na 30 min. Ja wtedy zapytałem dlaczego tylko na 30 min dostał jak cały czas mnie wyzywal, po czym dodałem żeby powiedział to na mikrofonie i kiedy on zapytał po co to mu odpowiedziałem, że ma 12 lat i że na liścia bym go ściągnął. a poiwiedziałem to dlatego bo napisał, że poskakałby mi po mordzie. To wszystko co zresztą będzie na demku. Kiedy pytałem chakry za co i co ja niby powiedziałem to nic mi nie odpowiedział i uciekł z serwera. Nawet z ct do tt mnie nie przeniósł, tak mu sie spieszylo xDDD Specjalnie sie hamowałem, żeby go nie obrażać a chlop mi daje muta za nic na 30 min xDDDDDDDDDDDDDDDDD
Dowody: jb_kucukisyan ostatnia runda (chyba)

PISZE W IMIENIU ARCZIEGO

Edytowane przez Bagietka
  • Smutne. 1

Wbiłem zobaczyłem że chłop Cię wyzywa, to dałem mu gaga, po czym ty zacząłeś coś krzyczeć i usłyszałem słowa które mogły kogoś urazić po za tym byłeś strasznie agresywnie nastawiony więc taki mut ci dobrze zrobił

A jakbym ci dał ostrzeżenie to była by faworka więc lol

To jeszcze tak, nie dałem mu na wiecej bo zobaczyłem jedno wyzwisko

A wyszedłem bo okazało się że muszę kończyć

Chyba na wszystko odpowiedziałem :) 

• Lubię to! 1

Ja to widziałem trochę inaczej: z tym, że ten gościu cię ciągle wyzywał to nie jest tak do końca, wyzywał ciebie przez jakieś 2 minuty po tym jak go zabiłeś bo w jego domniemaniu był to freekill (co nie było freekillem). Jak dotarł do tego momentu z "skakaniem po mordzie" to ty się mocno wkurzyłeś i rzuciłeś mu także ripostą o tym, że masz go na liścia, ale powiedziałeś tam też pare niemiłych przymiotników :v

Jak dla mnie oboje dostaliście zasłużoną karę z tym graczem, chociaż chakra zle zrobił, że wyszedł od razu z serwera po tym jak was zmutował i zgagował gdy ty domagałeś się od niego odpowiedzi.

Jak dla mnie mute jest zasłużony, jednak postawa admina była troche nieodpowiednia :v

• Lubię to! 1

Arczi: 

Momo to co napisałeś jest po prostu śmieszne. A więc tak:
"ale powiedziałeś tam też pare niemiłych przymiotników"- bzdura, może użyłem tam słowa "kur*a" (oczywiście nie bylo to w formie wyzwyska) i to wszystko. Zamiast pisać cos takiego to wypisz konkretnie co masz na myśli.
" wyzywał ciebie przez jakieś 2 minuty", "rzuciłeś mu także ripostą o tym, że masz go na liścia", "Jak dla mnie oboje dostaliście zasłużoną karę z tym graczem"
Aaa czyli chłop wyzywał mnie przez 2 minuty używając różnego rodzaju wyzwisk (dostal gaga jedynie na 30 min), ja tylko powiedziałem, że mam go na liścia (dostalem muta również na 30min) i ty piszesz, że oboje dostaliśmy zasłużoną kare? BEKA xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

1. Może mnie słuch myli, ale chyba usłyszałem coś w stylu "j3bany dwunastoletek" jak na niego mówiłeś,

2. W tym że "wyzywał ciebie przez jakieś 2 minuty" chodziło mi o to, żeby zaznaczyc ze nie obrażał cię przez całą gre tylko przez te dwie minuty tamtej rundy. I nie, nie było tam tylko tego "że masz go na liścia

Obraza to obraza, on cię mógł nazwać j3baną k*rwą, a ty go mogłeś tak samo pocisnąć tylko że mówiąc, że jest śmietnikiem walonym wywalanym codziennie na wysypisko, ale to i tak obraza. To, że on cię wyzywa od dwóch minut, nie usprawiedliwia tego, że ty go możesz wyzywać. 

Jak dla mnie oboje dostaliście sprawiedliwie muta, bo oboje się wyzywaliście, nieważne kto pierwszy i kto dłużej. Mogłeś tą sytuacje rozwiązać inaczej, np. zgłaszając tego typa do chakry, który był wtedy na serwerze, a nie wyzywać się z nim też i się usprawiedliwiać, że on wyzywa cię dłużej 🙄

Prosze o nadanie warna Momo, ponieważ chłop pisze głupoty, kłamie, nie jest pewny tego co mówi a mimo to sie wypowiada i jeszcze sie wtrąca choć skarga go nie dotyczy.
Teraz tak:
-Co zrobisz? a powiedz to przez mikrofon - 32:06
-Po to, że masz kur*a 11 lat i bym cie na liścia ściągnął typie - 32:16
-O jezu no jak jakiś 12 latek mi pisze, że po mordzie mi poskacze i od frajerów jeba*ych mnie wyzywa no to gościu - 32:20
-czemu tylko 30 min jak on mnie wyzywał cały czas? 5 razy mnie wyzwał - 32:29
-no to ja ci skopiuje no - 32:36
-i tak skarge będę na niego pisał - 32:41
32:50 - no i tu chakra daje mi muta i wychodzi a jakiś dzieciak mówi "arczi wyjdź z ct" - specjalnie mnie prowokuje.
Jak widać nigdzie go nie wyzwałem a to, że powiedziałem ze ma 11 lat i że bym go na liścia ściągnął to nie jest żadne wyzwisko tylko stwierdzenie faktu bo kiedyś słyszałem jak mówił przez mikrofon i więcej na pewno nie ma.

W IMIENIU ARCZIEGO

Może faktycznie mogłem się pomylić, bo ja zrozumiałem zamiast jakiś zrozumiałem j3bany, ale w tym samym zdaniu które wypowiedziałeś pózniej, ja zrozumialem to "frajer jebany mnie wyzywa no to gościu". I faktycznie, mogły te twoje słowa kogoś urazić tak jak chakra napisał. 

Odnosząc się do twojego wstępu z poprzedniej odpowiedzi: mam prawo się także wypowiedzieć jako świadek, który był wtedy na serwerze. Tak samo jest sądzie, że możesz być świadkiem, ale nie musisz. Podam ci analogiczną sytuacje: jest strzelanina i ty jesteś jej świadkiem i w sądzie możesz wystąpić jako świadek zdarzenia. 

Jak narazie to pomyliłem się tylko z daniem "jebany(ch)". 

Poza tym, nie rozumiem skąd w tobie tyle agresji w takich sytuacjach.

Już się postaram więcej nie "wtrącać" jak tobie to tak szkodzi ^^ 

• Haha! 1
poczekaj na decyzję UBT

Przez SK4N3R,

Arczi:

Ja ci nie bronie sie wypowiadać ale chodzi mi o to, że nie jesteś pewny co powiedziałem a mimo to się wypowiadasz i wprowadzasz ludzi w błąd. A i tak btw ja ty mogłeś usłyszeć w słowie "jakiś" j3bany? to samo tyczy się "od frajerów jeb*nych" frajer jeba*y? Na demku wszystko wyraźnie słychać dlatego polecam udać się do laryngologa

Arczi:

A i jeszcze coś dodam od siebie. Pozwole sobie przytoczyć twoje zdanie i udowodnie, że gadasz farmazony.
"Jak narazie to pomyliłem się tylko z daniem "jebany(ch)"
Pomyliłeś sie również tu:
-" ale powiedziałeś tam też pare niemiłych przymiotników" - bzdura powiedziałem "Po to, że masz kur*a 11 lat i bym cie na liścia ściągnął typie"
-"I nie, nie było tam tylko tego "że masz go na liścia" - było
-"bo oboje się wyzywaliście" - kłamstwo
-"a nie wyzywać się z nim też i się usprawiedliwiać, że on wyzywa cię dłużej" - Kłamstwo. Nic takiego nie miało miejsca a poza tym nie usprawiedliwiałem sie tym, że mnie dłużej wyzywał.
-" ale chyba usłyszałem coś w stylu "j3bany dwunastoletek" jak na niego mówiłeś"
-"Tak samo jest sądzie, że możesz być świadkiem, ale nie musisz."- bzdura, w niektórych sytuacjach musisz. 

Bardzo często się mylisz kolego dlatego proszę cię następnym razem lepiej siedź cicho i nie denerwuj ludzi :D To chyba wszystko ale nie wykluczam, że mogłem coś pominąć xD

• Haha! 1
łączę 2 posty w 1. btw. przedstawiłeś swoje stanowisko- poczekaj na decyzję UBT

Przez SK4N3R,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności