Natural Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 nick:†❤Natural 2115❤† Wiek:16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ miałem już admina na tym serwerze kilkukrotnie i momentami nie ma adminów, ludzie nadużywają skracają i krzyczą na serwerze. Doświadczenie w adminowaniu: 4 razy na tym serwerze +Jak długo gram w CS:GO?:ponad 2-3 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?:14-22 Link GT:aktualny/reszta/(ogólnie to wiem że to nie jest najlepsza aktywność ale musiałem sobie zrobić przerwę o byłem na feriach) Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/id/Naturalekk/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałeś regulamin Admina?:no tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Aplikant musi grać aktywnie na serwerze Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi