Kostek* Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 (edytowane) Nick oskarżonego: Jozek Opis sytuacji: Bugowanie muta po raz setny nadanego przez White. Buguje on muta po raz tysieczny myślę że należy się dłuższy banik dla tego pana o ile można go tak nazwać. Serwer: JB Dowody: demo z godziny 20.04 Edytowane 11 Stycznia 2020 przez Kostek* 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 (edytowane) Tak odrazu się przyznaje więc proszę o bana. A co do skargi to ja zapamiętam to że jesteś konfidentem, których nikt nielubi. ps. White mi nadał a nie badał mute Edytowane 11 Stycznia 2020 przez Jozek 1 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Józek - specjalne bugowanie mikra kolejny raz - ban 2d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi