raven Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 (edytowane) Propozycja to: Zamiana modeli wardena, jak i deputy. Treść: Proponuję, aby zamienić modele wardena i deputy na te poniżej, ponieważ są świetnie wykonane, a gracze już wcześniej oczekiwali jakiejś nowości w modelach strażników lub więźniów Oczywiście finalną decyzję podejmie Avgariat, ponieważ to chyba on się tym zajmuje (przynajmniej ostatnim razem to on zmieniał modele), ale licze na pozytywne rozpatrzenie propozycji Na JB nowości nigdy za wiele Model wardena Model: SAS Assault William, bardzo dobrze wykonany model jednostki specjalnej przeniesiony z jednej odsłony z gier serii Call Of Duty Link: https://gamebanana.com/skins/168043 Podgląd: Druga propozycja modelu wardena: Model: GIGN, francuska jednostka specjalna, również bardzo ładnie wykonany Link: https://gamebanana.com/skins/165654 Podgląd: Model deputy: Model: Leon S. Kennedy, przeniesiony model z remake'a gry Resident Evil 2, model głównej postaci, pełniącej rolę policjanta w samej grze. Link: https://gamebanana.com/skins/168088 Podgląd: PS. Na uwagę należy również wziąć propozycję z napisami nad głowami pełniących rolę prowadzącego, jak i zastępcy, dzięki której nie tylko poprzez modele będzie się dało świetnie rozróżnić wardena, jak i resztę CT Poza tym serwer będzie wyglądał bardziej 4fun, czyli taki jaki powinien być, bo ostatnimi czasy wiele osób myli zabawę, jaką serwer ma sprawiać z chodzeniem do ct aby nabijać "fajki" głównie :v PS2. Najwyżej będzie odrzucone, chociaż szkoda, po prostu staram się proponować rzeczy, jakie kiedykolwiek usłyszałem od graczy/sam na nie wpadłem, aby uczynić te JB bardziej ciekawym, bo sytuacja wygląda trochę cienko Edytowane 27 Stycznia 2019 przez raveN Postscriptum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Pierwszy model wardena według mnie jest lepszy od tego drugiego. Trzeba odświeżać co jakiś czas różne rzeczy, a teraz nadszedł czas na zmiane modeli wardena i deputy. Jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Bardzo dobry pomysł. Mi osobiście model pierwszego wardena podoba się bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demov Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jestem na TAK., spoko pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jestem na takk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 28 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Nowy model wardena - gign Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 28 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi