KubuS Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Nick: KubuS Wiek: 14 w lutym 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: chciałbym dopilnować serwera gracze przeklinaja i wgl Doświadczenie w adminowaniu: oczywiscie, ze mam Jak długo gram w CS:GO?: 2 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: nmg określić ale długo gram na jb Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Szop] KubuS/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 4/10 Identyfikator Steam: STEAM_1:1:454782655 Mikrofon: mam Kontakt: Forum mess skype ts Czy przeczytałeś regulamin Admina?: oczywiście, taryfikator też z gory dziekuje i mysle, ze okres probny bedzie dobry bo troche adminow ubyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Dużo adminów, a twoja aktywność w tym tygodniu jest tragiczna. §5.5. Aplikant musi aktywnie grać na serwerze. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi