frosztj Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Nick: Piotrullo/Frosztj Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: ogarniałem ts długi czas chętnie pomogę nowym adminom (Tym razem nie mam zamiaru nadużywać admina) Doświadczenie w adminowaniu: admin ts3 na as i na innych sieciach Mikrofon:Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 "Wszystko fajnie tylko, że aktualnie jest 6 adminów + ja. Na serwerze nie ma co robić . Nie potrzebna mi kolejna osoba, która będzie się nudzić." slowa Yamy z wczoraj, watpie, ze duzo sie zmienilo. nie^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shirokou Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Na tak mordeczko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 (edytowane) Chociaż może tak Edytowane 1 Stycznia 2020 przez Domcia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protohype Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 proste ze tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1325 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Normalnie ze na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 nie bo jset już dużo adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kushi Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 (edytowane) Da Edytowane 1 Stycznia 2020 przez Kushi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Nie... Najpierw dorośnij, następnie składaj podania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 1 Stycznia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Wszystko fajnie tylko, że aktualnie jest 6 adminów + ja. Na serwerze nie ma co robić . Nie potrzebna mi kolejna osoba, która będzie się nudzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 1 Stycznia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi