Piotr Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198877843373/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198343259056 Nick oskarżonego: PABIXON Arenaskilla.pl Opis sytuacji: Ogólnie chodzi o to że Admin Pabixon zmutował gracza eboard za mikro po mutacji i trochę się wkurzyłem bo pabixon sam nie ma mutacji a się podnieca że ma admina i w końcu może gadać, powiedział że ma admina i może gadać to ja napisałem na czacie że może to mi lachę opierdolić a nie muty dawać. Dał mi bana na 3h a w taryfikatorze nie ma bana za obraze admina/gracza jest mute/gag Serwer: Deathrun v2 Dowody: Demko z mapy (nie wiem jak się nazywała) o godzinie 17:44 w dniu 17.12.2019. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukakuka Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Po części zgadzam się z Piotrem bo jednak w taryfikatorze nie ma nic napisanego o obrazie admina, więc powinienem traktować to jako obraza gracza. Po prostu kierowałem się starszym doświadczeniem w adminowaniu, także myślę że wszystko zostało wyjaśnione. Najwyraźniej popełniłem błąd, Dziękuję Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menco Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Tak było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Jako iż admin jest na okresie próbnym jeszcze jedna słuszna skarga i out. To że masz admina nie daje Ci powodu do wywyższania się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi