Ol3k123 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Ja siedziałem sobie w kampie a tu nagle ktoś wlatuje do mojej kampy a za nim szukający Mapa:De Dust 2 Serwer HNS#2 Prośłbym o sprawdzenie kto mnie sprzedał Link Do Mojego Profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198119568635/ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ol3k123 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zastosuj się do wzoru Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV lub minimum 3 innych Graczy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ol3k123 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 https://steamcommunity.com/profiles/76561198119568635/Mój profil Profilu Oskarżonego nie znam dlatego prośłbym o sprawdzenie demka Mapa de dust 2 Sewrer HNZ#2 Ja siedziałem sobie w kampie a tu nagle ktoś wlatuje do mojej kampy a za nim szukający Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 data, godzina, nick oskarżonego ? czego oczekujesz jak nawet nie podajesz podstawowych informacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Brak wzoru. Brak nawet godziny. Nauczcie się pisać skargi, a raczej używać mózgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Napisz jeszcze raz zamieszczając wszystkie potrzebne informacje wg. wzoru. Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi