Dave Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Mam 15 lat gram w cs 2 lata znam 7/10 amx dlaczego mam zostac adminem: bo czesto ludzie pchaja sie do ct i wyzywaja sie.składka :tak sory ze inaczej ale nie moge wzoru znalesc jak to widzicie dajcie wzor p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zastosuj się do wzoru: Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Wiek: Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Jak długo gram w CS:GO?: W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) Link do profilu Steam: Mikrofon: (Tak/Nie) Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Czy przeczytałem regulamin Admina?: Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi