VexSo Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 (edytowane) Nick: X-VexSo-X Imię: Antoni Wiek: 14 Dlaczego ja mam otrzymać tę rangę?: Chciałbym bym pomóc reszcie UBT w pełnieniu tej funkcji,myślę że jestem w miarę ogarniętą osobą i nie było by ze mną problemów, tym bardziej że jest aktualnie jest 2/3 a nikt się do tej rangi nie rwie. Doświadczenie w ocenianiu demek: Ogarniam jak posługiwać się demkiem i wszystko co z nim związane,umiem także rozsądnie ocenić daną sytuacje. Jak długo gram w CS:GO?: 4 lata Ile czasu poświęcam forum dziennie: Myślę że dużo Znajomość SM: 6/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/VexSoIm/ Kontakt: TS3,Discord,Steam i Forum Edytowane 9 Grudnia 2019 przez X-VexSo-X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Aplikant musi mieć co najmniej 15 skończonych lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi