Norek Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Nick: Norek Wiek: 15 można 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina? Bo ludzie na serwerze wbijają i FK robią chce tego zapobiec Doświadczenie w adminowaniu: Miałem admina na jb/zm/bb i jestem dobry lecz Dobrze Jak długo gram w CS:GO: Gram już 3lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze: w dnie szkoły -weekendy Link GT: https://www.gametracker.com/player/NoreK csgocases.com/137.74.7.15:30050/b/ Znajomość AMX: 6 Link do profilu Steam: dominiczek12349 Mikrofon: Troche Mutacja głosu: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Brak wzoru, mikrofon "troche"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi