batman_0 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 (edytowane) Nick: batman Nick oskarżonego: Aqua Opis sytuacji: admin nie pozwala mi isc do ct pod wymówką żę nie ogarniam nawet nie sprawdzając Serwer:jailbreak Dowody: hltv mapa jail_facebook_cstekno 01.12.2019 Edytowane 1 Grudnia 2019 przez botadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman_0 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 aaa godzina 19:20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqua Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Czekałem na to...nie pozwoliłem Ci dojść do CT, ponieważ po pierwsze było za mało TT, więc zbyteczne było Twoje dojście. Po drugie, gram długo na tym serwerze i wiem, że nie jesteś ogarnięty, jeśli chodzi o prowadzenie, Twoja kultura też budzi moją wątpliwość, notoryczne wyzwiska pod moim adresem (przez moją skargę straciłeś admina).Gdybyś był ogarnięty to miałbyś admina do dziś, coś jednak poszło nie tak. O ile mi wiadomo samo posiadanie mikro nie obliguje mnie do dołączenia Cię do drużyny CT. Skargę uważam za dziecinny wymysł, ale oczywiście oddaję się w ręce administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman_0 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 7 minut temu, aqua napisał: Czekałem na to...nie pozwoliłem Ci dojść do CT, ponieważ po pierwsze było za mało TT, więc zbyteczne było Twoje dojście. Po drugie, gram długo na tym serwerze i wiem, że nie jesteś ogarnięty, jeśli chodzi o prowadzenie, Twoja kultura też budzi moją wątpliwość, notoryczne wyzwiska pod moim adresem (przez moją skargę straciłeś admina).Gdybyś był ogarnięty to miałbyś admina do dziś, coś jednak poszło nie tak. O ile mi wiadomo samo posiadanie mikro nie obliguje mnie do dołączenia Cię do drużyny CT. Skargę uważam za dziecinny wymysł, ale oczywiście oddaję się w ręce administracji. kiedy chcałem dojsc do ct to było 10 osub więc wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman_0 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 a poza tym co ma kultura do prowadzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqua Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Odpisuję ostatni raz żeby spamu nie było 10TTvs2CT (jeżeli CT dobrze sobie radzi), a jak byłeś Ty to brakowało jednej osoby,więc wiesz...jako admin dbam o kulturę na serwerze, dając prowadzić takiej osobie jak Ty, robię złą wizytówkę serwerowi. Powtórzę jeszcze raz, dopóki się nie zmienisz, nie dam Ci prowadzić (jeżeli są lepsi kandydaci i chętni). Pozdrawiam bez odbioru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi