Skocz do zawartości

[Odrzucona]SKARGA

Udostępnij

batman_0

Rekomendowane odpowiedzi

Czekałem na to...nie pozwoliłem Ci dojść do CT, ponieważ po pierwsze było za mało TT, więc zbyteczne było Twoje dojście. Po drugie, gram długo na tym serwerze i wiem, że nie jesteś ogarnięty, jeśli chodzi o prowadzenie, Twoja kultura też budzi moją wątpliwość, notoryczne wyzwiska pod moim adresem (przez moją skargę straciłeś admina).Gdybyś był ogarnięty to miałbyś admina do dziś, coś jednak poszło nie tak. O ile mi wiadomo samo posiadanie mikro nie obliguje mnie do dołączenia Cię do drużyny CT. Skargę uważam za dziecinny wymysł, ale oczywiście oddaję się w ręce administracji.

7 minut temu, aqua napisał:

Czekałem na to...nie pozwoliłem Ci dojść do CT, ponieważ po pierwsze było za mało TT, więc zbyteczne było Twoje dojście. Po drugie, gram długo na tym serwerze i wiem, że nie jesteś ogarnięty, jeśli chodzi o prowadzenie, Twoja kultura też budzi moją wątpliwość, notoryczne wyzwiska pod moim adresem (przez moją skargę straciłeś admina).Gdybyś był ogarnięty to miałbyś admina do dziś, coś jednak poszło nie tak. O ile mi wiadomo samo posiadanie mikro nie obliguje mnie do dołączenia Cię do drużyny CT. Skargę uważam za dziecinny wymysł, ale oczywiście oddaję się w ręce administracji.

kiedy chcałem dojsc do ct to było 10 osub więc wiesz

Odpisuję ostatni raz żeby spamu nie było 10TTvs2CT (jeżeli CT dobrze sobie radzi), a jak byłeś Ty to brakowało jednej osoby,więc wiesz...jako admin dbam o kulturę na serwerze, dając prowadzić takiej osobie jak Ty, robię złą wizytówkę serwerowi. Powtórzę jeszcze raz, dopóki się nie zmienisz, nie dam Ci prowadzić (jeżeli są lepsi kandydaci i chętni). Pozdrawiam bez odbioru

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności