bladpaker12 Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Nick: HaQu Nick oskarżonego: Bobciowski Opis sytuacji: Bobciowski mając admina bawi sie slapując Orginix siebie bez powodu i sie z tego cieszy moim zdanie nadużywa on funkcji admina Serwer: 1.6 DRv2 mapa deathrun_forest2_final Dowody: @ Orginix Mhody ZumZum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De4dRos3 Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Tak to prawda a przy okazji jak mu się mapa nie podoba i jest dla niego za łatwa chce ją zmienić ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody1234 Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Byłem przy tym jak bociowski slapował Orginix bez powodu a potem się z tego śmiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZumZum Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Moim zdaniem również Bociowski nadużywa Admina , i jestem świadkiem tego jak dla zabawy slapował siebie i Orginix pisząc po tym ale mam beke xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 (edytowane) @ PiKe @ Secret_Service Jak na moje zabrać adminowi slapy. No ale to Ty jesteś opiekunem to decyduj. Edytowane 21 Listopada 2019 przez SKJ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De4dRos3 Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 @ SKJ powiem ci ze slapy są przydatne czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 1 minutę temu, Orginix napisał: @ SKJ powiem ci ze slapy są przydatne czasem Skoro admin się bawi i nadużywa flag na slapy to powinien je stracić, takie jest moje zdanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Jeśli admin zostanie jeszcze raz przyłapany na ww sytuacji - zostanie zdegradowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi