Archmage Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Nick: Archmage Admin: Call Me Maybe Długość bana : 1 dzień Data i godzina:19.11.2019 20:56 Serwer : JailBreak Powód bana: Podpowiadanie na ts/Cyra Mapa: jb_urwis Nie mam pojęcia za co zostałem zbanowany siedzę sobie ciągle na ts 3 razy wbiłem na jb i dostaje banan za podpowiadanie , chociaż ciągle z xkacperskim gramy mm na chwile wbijałem na serwer żeby ogarnąć osoby do mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyra Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 No nie zbyt bo sam na własne uszy słyszałem xkacperskiego przez twój mikrofon a potem wbiłem na ts i paczam siedzicie razem a słyszałem tylko jak kacperski mówi ,, Nie wychodzcie , nie wychodzcie'' poczym archmage wyłączył mikrofon wiec moim zdaniem podawaliście sb info tyle odemnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archmage Opublikowano 18 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Teraz, Cyra123 napisał: No nie zbyt bo sam na własne uszy słyszałem xkacperskiego przez twój mikrofon a potem wbiłem na ts i paczam siedzicie razem a słyszałem tylko jak kacperski mówi ,, Nie wychodzcie , nie wychodzcie'' poczym archmage wyłączył mikrofon wiec moim zdaniem podawaliście sb info tyle odemnie Na pewno dawaliśmy info jak drze mi się ciągle xkaperskix na mikro jak sami byliśmy na kanale a na dole siedział saturaday i birtday i ktoś tam więc XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Ale za powiedzenie nie idźcie na mikro archmage ban na 1 dzień? Nie dałem infa gdzie jest buntownik lub przeciwnik na zabawie, powiedziałem tylko nie idźcie co nie zmieniło przebiegu rundy bo mogłem to również napisać na tt chacie 2 Spam. Przez raven, 23 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 hahahaa dobry zarcik archmage info? Nigdy w zyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Ban wygasł. Jeżeli masz zastrzeżenia do admina napisz skargę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi