aqua Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Nick: (Na jakim grasz na serwerze): aqua-team_solid Nick oskarżonego: (Osoby, na którą składasz skargę): RUTEK i Kropka Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana): Nikt na bana nie zasługuje, ale od początku. Zacznijmy od tego, że serwer ma mało adminów, aczkolwiek rozważyłbym zmianę na kogoś bardziej ogarniętego. Zacznę od Kropki, gramy na mapie jail_rats, kończy się, zaczyna się następna (po głosowaniu), wbija kropka i od razu pisze "zmieniamy to gówno" i robi vote...Nie powinien poczekać i uszanować wyboru pozostałych graczy? Chwilę później wbija RUTEK, robi dokładnie to samo..Uważam, że admini są od pilnowania porządku na serwerze, a nie do zmiany map na swoje ulubione i gdy się znudzą, wychodzą.Dawanie do wyboru w głosowaniu jednej mapy jest sprawiedliwe? To wygląda jak wybory w Koreii Północnej, masz jeden wybór i spokój.Niech dają chociaż 2 mapy, a nie glosowanie na jedną mapę. OK, zmieniamy jail_anka na jail_dust (cięzko na inną, skoro wybór był jeden), wbija gracz Twoja Tata (bardzo dobry znajomy z serwera Rutka), robi mi dwa freekille, następnie zrobił trzeciego na sugestie admina Kropka, gdy zacząłem się denerwować gracz o nick Twoja Tata powiedział "zmieńmy się", ok jest zmiana zaczynamy grę, a wtedy admin Rutek bezpodstawnie mnie zgładził, całkowicie za nic, wiem teraz, że była to prowokacja, bo gdy go zabiłem w następnej rundzie (zrobiłem fk) od razu poleciał ban na godzinę. Od razu mówię, nie chce ukarania tych adminów, jedynie chciałbym, żeby opiekun serwera przeprowadził jakieś szkolenia, bo to co wyczyniają Panowie woła o pomstę do nieba, niestety adminów u Was tak mało, że często nie da się grać, więc wyrzucenie ich tylko pogorszy sytuację. Oczekuję jednak przeprosin i przyznania się do winy. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) Jailbreak 1.6 Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, HLTV lub minimum 3 innych Graczy): macie demko, a Panowie chętnie też się wypowiedzą jak było 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 @ Kropka @ rutek Zapraszam do wypowiedzenia się w tym temacie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Co do map kazałem adminom sprawdzić czy wszystkie mapy działają i czy się nie bugują bo niektóre się bugowały a co do reszty niech się oni wypowiedzią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropka Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Zacznijmy od tej mapy de_rats nie powiem chciałem zrobić vote ale po co jak zaraz była zmiana mapy na tą co wybraliście i nie pamiętam żebym pisał zmieniamy to gówno dobra nastąpiła zmiana na mapę jail_anka_v1 zacząłem prowadzić i zaproponowałem zmiany mapy na coś nowego żeby sprawdzić czy mapy nie bugują się dobra zrobiłem vote i dodałem pierw jedną mapę a potem poprawiłem na parę nowych map i wybraliście zmianę na jb_dust2_KKZ rozegraliśmy 2/3 rudny i nie powiem twoja Tata zrobiłem fk na 2 osobach więc postanowiłem mu się poprawić i nie dawać mu bana resztę sytuacji zostawiam dla @ rutek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 39 minut temu, Czarnuch napisał: Co do map kazałem adminom sprawdzić czy wszystkie mapy działają i czy się nie bugują bo niektóre się bugowały a co do reszty niech się oni wypowiedzią. Sytuacja ze zgladzeniem, zanim wszedles do ct wyzywales twoja tata za co byl juz jeden powód do bana po czym on wyszedł z ct i ty wszedłes bylo już po kilku rundach na tej mapie i wszystko się zresetowalo dlatego Cię zgladzilem żeby nie przedłużać po czym ty wykonałeś w next rundzie fk na mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 @aquamasz coś do powiedzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqua Opublikowano 15 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Tak mam, Kulka od razu w niedzielę na Freedayu dawałes vote...Sam admin Kulka pisze, że Twoja Tata robił freekille (na mnie) i dają mu szansę się poprawić, a mi od razu ban...Nie śmierdzi faworyzacją? Co do Rutek, dajecie mi prowadzić, a potem nagle zgładzasz mnie żeby nie przedłużać...Czy to jest normalne zachowanie adminów?Z ciekawości zajrzałem w podania o admina, Trucker leży, znajomść amx równiez, szkoda wspominać o opisie, wszystko w jednym zdaniu, niechlujnie..Nie są to ogarnięci ludzie na swoje stanowisko, ale lepsze to niż nikt inny...Nadal oczekuję przeprosin, nic tu się nie zmieniło, chłopaki przyznali się do faworyzacji i niesłusznego fk na mnie poprzez zgładzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Jeśli chodzi o Kropkę masz dowód bana? A jeśli chodzi o rutek to bezsensu przedłużać i czekać jak się skończy Freeday i aż tak na tym FD ci zależało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqua Opublikowano 15 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 1)Kropka się przyznał sam, więc po co dowody 2)To po co są freedaye, najlepiej wpisywać same kille w konsole od poniedziałku do czwartku i wieczny killday robić..a na pytanie "aż tak na tym FD ci zależało" odpowiem krótko, bardziej niż Tobie na serwerze, Ty dajesz admina komu popadnie mimo sprzeciwu społeczności, a mi zależało, żeby spędzić miło czas na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 @ Kropka i @ rutekotrzymujecie ostrzeżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi