MroczeQ123 Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 (edytowane) Nick: MroczeQ Wiek: 16 lat. Dlaczego chcesz zostać adminem?: Chciałbym zostać adminem, ponieważ serwer potrzebuje doświadczenia i aktywności.Na serwie jestem codziennie i dbam o kulturę na hns. Doświadczenie w adminowaniu?: Byłem już kiedyś adminem jednak i mam jakieś tam doświadczenie. Jak długo grasz w cs:go? W Cs gram około 4 lat. Kiedy najczęściej jesteś na serwerze? Najczęściej bywam na serwerze w godzinach wieczornych. Link GT: https://www.gametracker.com/player/MroczeQ/185.30.124.110:30040/ Link Steam: - Skala znajomości SM: 7/10 Mikrofon: Tak Mutacja: Tak Czy przeczytałeś regulamin? Tak Edytowane 10 Listopada 2019 przez Mikrus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Nie podałeś linku steam oraz masz słabą aktywność, pograj kilka dni wtedy złóż podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi