MroKu Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Nick : MroKu Nick oskarzonego: Havke tresc : A więc havke rozpoczoł zabawe w katyn, kazdy mówił zeby nie strzelał i na koniec rumun powiedział zeby oddał strzał kiedy havke to usłyszał zaraz zmienił osobe tylko, dla mnie to była faworyzacja godz i data: ok. 17:20 data: 09.11 mapa : jb_anka_gaming_v1 dowody: demko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 A więc tak patrzyłem się na Rumuna, i jak powiedział że mam strzelać to akurat odpisywałem na pytanie które zadali mi ludzie z discorda i miałem tak zwanego laga mózgu, po czym zadałem pytanie rumunowi "powiedziałeś strzelać?" odpowiedział tak to zmieniłem na inną @MroKu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 24:36 @ Havkeceluje w @RUMUN_Andrzej i pyta się go czy strzelać. kiedy @RUMUN_Andrzejodpowiada twierdząco (~24:40), @ Havke zmienia osobę (~24:43) @ Havkechyba nie muszę tłumaczyć Twojego błędu. następnym razem staraj się nie mieć- jak to powiedziałeś -"laga mózgu" Skarga została przyjęta. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi