Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga

Udostępnij

Kostek*

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Kostek*

Nick oskarżonego: FuryGames, i ktoś inny bedzie widoczne podczas demka.

Opis sytuacji: No to zacznijmy od początku. Zostałem sfreekilowany za to, że po wydaniu poleceń przez wardena (kubusia gang Shrek nie pamietam nicku) wyszedłem przed cele spóźniłem się i pobiegłem do celi, spytalem się czy mogę powrócić, Kubuś odpowiedział jasno (pozwalam) wróciłem przed cele, gracz oskarżony mnie zabił, miałem dostać freeday'a w next nie dostałem chodź prosiłem/mówiłem. Inna sprawa dotyczyła też Kipera , miał podobna sytuacje z freekillami, lecz nie dostawał freeday'a, i ciagle został zabijany, lecz nie wiem czy to była też sprawka FuryGames'a

Dowody: Mapa jb_facebook godzina około 21:25 do 21:45 bodajże, proszę osoby które są do tego upoważnione, o sprawdzenie w całości demka.

rób kurwa co chcesz w moich oczach nie masz szacunku

nie umiesz wyjasnic nwm na pv napisac tylko skarga , jak dziecko sie zachowujesz . Jak bedziesz chcial to wyjasnic nie na forum to pisz ale skarge masz odwolac i tyle w temacie mam do powiedzenia

wiec? skarga czy dogadujemy sie normalnie

bo przyznaje byly fk przypadkowo i ogolnie nie slyszalem ... ale chcialbym sie dogadac a nie skarga

Łączę 4 posty w 1. Staraj się nie robić niepotrzebnego spamu i czekać na decyzję rangi wyższej.
  • Smutne. 3
  • Haha! 3

@Furygames wykonał dwa fk i prawie wykonał trzeciego, ale jednak sie powstrzymał i zrobił freedamage za który przeprosił, niestety za poprzednie nie wykazał skruchy i nie przeprosił, jedynie próbował w jakiś sposób się wymigać. Otrzymuje on CTBana na 60 min.

A admin @group-csgo.pngkrzychu12338otrzymuje ostrzeżenie, za niereagowanie na sytutację panującą na serwerze.

Skarga została przyjęta.
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności