Kostek* Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Nick: Kostek* Nick oskarżonego: FuryGames, i ktoś inny bedzie widoczne podczas demka. Opis sytuacji: No to zacznijmy od początku. Zostałem sfreekilowany za to, że po wydaniu poleceń przez wardena (kubusia gang Shrek nie pamietam nicku) wyszedłem przed cele spóźniłem się i pobiegłem do celi, spytalem się czy mogę powrócić, Kubuś odpowiedział jasno (pozwalam) wróciłem przed cele, gracz oskarżony mnie zabił, miałem dostać freeday'a w next nie dostałem chodź prosiłem/mówiłem. Inna sprawa dotyczyła też Kipera , miał podobna sytuacje z freekillami, lecz nie dostawał freeday'a, i ciagle został zabijany, lecz nie wiem czy to była też sprawka FuryGames'a Dowody: Mapa jb_facebook godzina około 21:25 do 21:45 bodajże, proszę osoby które są do tego upoważnione, o sprawdzenie w całości demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furygames Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 mowilem przepraszam i ze nie slyszalem pozniej sie poprawilem mogles ze mna to wyajsnic a nie skarga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 3 minuty temu, Furygames napisał: mowilem przepraszam i ze nie slyszalem pozniej sie poprawilem mogles ze mna to wyajsnic a nie skarga Nie słyszałem twojego przepraszam, bynajmniej ja. Okaże się na demku. Wyjaśniać? PROBOWALEM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furygames Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 rób kurwa co chcesz w moich oczach nie masz szacunku nie umiesz wyjasnic nwm na pv napisac tylko skarga , jak dziecko sie zachowujesz . Jak bedziesz chcial to wyjasnic nie na forum to pisz ale skarge masz odwolac i tyle w temacie mam do powiedzenia wiec? skarga czy dogadujemy sie normalnie bo przyznaje byly fk przypadkowo i ogolnie nie slyszalem ... ale chcialbym sie dogadac a nie skarga Łączę 4 posty w 1. Staraj się nie robić niepotrzebnego spamu i czekać na decyzję rangi wyższej. 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Byłem w tym czasie w ct, również był admin który nie dał ostrzeżenia ani banów. Admin po prostu spał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 @Furygames wykonał dwa fk i prawie wykonał trzeciego, ale jednak sie powstrzymał i zrobił freedamage za który przeprosił, niestety za poprzednie nie wykazał skruchy i nie przeprosił, jedynie próbował w jakiś sposób się wymigać. Otrzymuje on CTBana na 60 min. A admin @krzychu12338otrzymuje ostrzeżenie, za niereagowanie na sytutację panującą na serwerze. Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi