Dakar Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Typ Grafiki:(Avatar/sygnatura/banner/tapeta itp.)sygniaturka Tematyka:(Counter-Strike/GTA itp.) coś good do avataru Wymiary:(W pikselach) taka średnia Kolorystyka:(Jasna/ciemna itp.)niebieska lub czerwono czarna Napis/y:(Co ma być umieszczone na grafice) Dawzombie Inne uwagi:(Zalecenia dla grafika) gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 (edytowane) myśle że się spodoba Edytowane 24 Października 2019 przez Mat3usz 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reddy Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 @ Mat3uszcałkiem git, brakuje mi tylko efektów i trochę cieni Zrobiłem ci też avatar do sygnaturki. Robię to późno i jeszcze przed próbnymi egzaminami więc nie wiem czy można zrobić to lepiej. Jeśli ci nie odpowiada lub chcesz jakąś zmianę to pisz pw. Ale dopiero otrzymasz ją jutro bo nie mam siły XD. Tak To Są Tylko PNG, ale nie mam siły dziś gifa robić. Jutro otrzymasz sygnaturę gif. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Sygna: Spoiler Avatar: Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 25 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 13 godzin temu, Reddy napisał: Tak To Są Tylko PNG, ale nie mam siły dziś gifa robić. Jutro otrzymasz sygnaturę gif. Mody nie zamykajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reddy Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Takie coś wyczarowałem. Jeśli Chcesz Inną PISZ PW. Sory ale po Egzaminach jestem XD Zlecenie Zostało Wykonane Proszę O Zamknięcie Zlecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi