rzuffik Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 A wiec tak... Chciałbym przeprosić za moje zachowanie poniżej wymienione osoby, jak i te które jak kolwiek urazilem. Z Administracji: -Mikrus -Cyra -Mow mi pompka -Ciosek -SKJ -Raven -Sadystka -Hemoglobina -KopuS - Oraz wszyscy o których zapomniałem. Z Graczy: -Saturday -Birthday -Arczi -Cobler -Kigg Oraz tych o których zapomniałem. Bardzo przepraszam za moje zachowanie, które nie było najlepsze, nie potrzebnie czasami powiedzialem pare slow za duzo. Szczerze to chciałbym się pogodzić, bo poprostu nie chce sie juz wyzywac itp. Szczególne przeprosiny dla -Arczi -Saturday -Birthday -Kigg -Mikrus -Sadystka -Raven 5 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 5 godzin temu, rzuffik napisał: Szczególne przeprosiny dla -Mikrus Przeprosiny przyjete :v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Zmień zachowanie to będą najlepsze przeprosiny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 XDDD Z administracji: -sadystka Najpierw kolego musze miec admina XD A po drugie. Przeprosiny są pewnie dlatego żebyśmy ci na tak dali pod podaniem które prawdopodobnie pojawi sie za tydzien. :v ale przyjete 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 20 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Nie, nie dlatego @Sadystkai nie pisze podania przez nastepne pare tygodni xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 11 godzin temu, rzuffik napisał: Nie, nie dlatego @Sadystkai nie pisze podania przez nastepne pare tygodni xd Chce to zobaczyc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 W dniu 19.10.2019 o 16:30, rzuffik napisał: -SKJ Chłopie xDDD Ja Cię nawet nie znam, także xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 21 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 znasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi