kropkeczka Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Nick:gram teraz na nicku kropkaa. ale mój nick na którym dostałem bana to -pszystojniak Nick admina:nwm dostałem go dawno Długość bana:PERM Data i godzina:dostałem go dawno tylko tyle wiem Serwer: deathrun v1 Powód bana:leis Mapa: nie pamiętam nie mam leis poprostu mój głupi brat grał na serwerach only dd2 na leis ja o tym nie wiedziałem zostawił odpalony cs 1.6 odpaliłem se serwer i ban i nie mówcie że to bujda nie moja wina że nie jestem bogaty i nmg mieć własny komp [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin [PL]ArenaSkilla.pl [DeathRun][v1][Klasy] @LiveServer.pl. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : pszystojniak [AMXBans] Reason : ' Uzywa leis standard ' [AMXBans] You can complain about your ban @ ArenaSkilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1446299315 ' [AMXBans] Your IP : ' 95.41.20.33 ' 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropkeczka Opublikowano 16 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 czekam na odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Watpie, ze @ PiKezmienil decyzje w kilka godzin wiec wywalam do kosza. Najwyzej przeniesie z powrotem :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi