Studziak Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Nick: [DELTA] Prawnik Studziak Nick oskarżonego:c1nek Opis sytuacji: osoba mnie prowokuje by się z nią wyzywać. Mówi że idzie mi kupić rodziców, nazywa mnie stuleją oraz dziewięcio latkiem. Gracz c1nek obrażał również gracza Mroku. Dowody: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=7327&download=auto0-20190122-181947-1756364018-jb_lego_jail_2k17b-_PL_____ArenaSkilla____JailBreak__Shop_Modele_____ws__knife__LiveServer.pl-1851.zip ok. 15/20 min 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Obejrzałem demko, potwierdzam opis sytuacji. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoDeR Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Obejrzałem demko, potwierdzam opis sytuacji. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 22 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Od tego jest UBT i ewentualnie RedTeam. Proszę o nie wypowiadanie się i czekanie na werdykt osoby wiarygodnej. Jedyne co usłyszałem na demku to : "cichaj mroku", "o studziak 9 latek" oraz piski innych graczy i mówienie "dobra skończyłeś to elo". Za prowokację bym tego nie uznał, jedyne za co mogę dać bana to za nadużywanie mikro. Proszę adminów o nadanie mute dla Cinka na 60 minut za nadużywanie mikrofonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 22 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi