mefisTo Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) Nick: MefisTo Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?:często admini są nie dostępni dlatego chcę pomóc w pilnowaniu porządku i chce żeby bylo nas wiecej. Doświadczenie w adminowaniu: w cs 1.6 miałem przez 8 miesięcy Jak długo gram w CS:GO?: 1,5 roku W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: w dni szkolne 16-19 a w weeknedy 10-15 i od 17-22 cos takiego Link GT: https://www.gametracker.com/player/Mefisto/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu steam: http://steamcommunity.com/id/kitty2004 Mikrofon: TAK Kontakt: STEAM, FORUM Czy przeczytałeś regulamin Admina?: TAK PS. Z góry przepraszam za spamowanie Podań ale miałem mały konflikt z administracją i zrezygnowałem ale to był mój błąd i się nie poddam będę walczyć ?? Edytowane 22 Stycznia 2019 przez raveN poprawiam wzor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Masz admina i skladasz podanie? na nie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 masz przeciez tam admina juz XD? Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoDeR Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 przeciez juz masz tu admina xD na tak zapomnialem dopisac mode polacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Na NIE -Dzisiaj na HNS mówiłęś, że żałujesz, że odeszłeś. Więc to była twoja decyzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi