Ciosek Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Ciosek/ Link do steam oskarżonego: Za dużo tego Nick oskarżonego: Połowa osób z serwera Opis sytuacji: Wbilem sobie na serwer for fun z nudów, jednak gracze się ciągle wyzywali próbowałem ich uspokoić przez 5 minut ale to nic nie dawało :c Serwer: hns Dowody: mapa seek_safehouse z godziny 22, ja byłem tylko na pierwszych rundach ale tyle mi starczyło żeby mnie zniechęcić do grania na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toadie Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 potwierdzam byla taka sytuacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Ja nie mogę tego rozstrzygnąć bo po rozgrzewce za każdym razem wywala mi cs-a 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 (edytowane) Tyskie - Mute 1440 min nadużywanie. Do nadania soulm8 - Gag 30 min kultura. Do nadania DarklineR32 - Mute 1440 min kultura oraz nadużywanie. Do nadania żubrówka - Mute 120 min kultura oraz nadużywanie. Do nadania Dycha - Ban 30min spam markerem oraz mute 120 min kultura. NADANE Edytowane 16 Października 2019 przez DOMINO Aktualizacja do nadania/nadane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi