rzuffik Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) rzuffik Nick admina:(od którego dostałeś admina) Ciosek Długość bana:(Czas bana)6h Data i godzina:(dostania bana)13.10.2019 18:12 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) JB CS:GO Powód bana:(podany przez admina) mass fk tt Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) jb_dust2_v50 PS: ja klikłem guzik niebieski, który był po prawej stronie który zabija CT, a Kwiatuszek kliknal guzik czerwony ktory byl po lewej stronie i zabija TT, takze proszę o ub, bo nie ja zrobiłem mass fk na tt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 13 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 juz mam ub, do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi